Search This Blog

Monday, August 1, 2011

Talking about Eggs.. Parlando di Uova..

Very Important use Eggs,best before date,usually about 21 days after packing.
Normally the egg has a weight of 53 to 73 g.
On the medium size we find about 20 g yolk,33 g white and 9 g shell.
If you want to check how fresh they are pour the eggs one by one in a liquid,made of 1 l of water with 100 g salt,if it sinks,after few seconds it's fresh,if it stays mid water it could be about 14 days old,if it's totally floating i advice don't use it and throw out.

E' molto importante usar Uova prima della data di scadenza,di solito circa 21 gg dopo del confezionamento.di solito hanno un peso che va da 53 a 73 g.nella misura media troviamo cisca 20 g di tuorlo,33 g di albume e 9 g di guscio.
Se vuoi controllare quanto e' vecchio un uovo,immergilo in una soluzione liquida ottenuta da 1 l d'acqua e 100 g di sale,se galleggia dopo pochi secondi,e' sicuramente fresco,se resta a meta' dell'acqua e' vecchio di circa 14 gg e se invece affonda del tutto consiglierei di non usarlo e buttarlo via.

No comments:

Post a Comment

A funny Italian mix of cheese and salami..Un simpatico Affettato all'italiana

A funny Italian mix of cheese and salami..Un simpatico Affettato all'italiana