An Ice bath is a bowl full of ice water used to cool hot foods down quickly.Common foods that are cooled in this manner are stock,soups and custard sauces.The hot food is poured into a second bowl,which is placed in the ice bath and stirred until cool.
For and easy portioning I usually tell people to use the palm of their hand to estimate approximately a serving size.Not the fingers,just the palm.A piece of meat should be no bigger then the person’s palm.A pile of pasta,or rice,should be about that size too.The piece of fruit they choose should be not bigger than their palm.Children’s palm are smaller than an adults,which means their serving size should be smaller,too.It’s actually a very good approximation of a serving size.
Un "Bagno ghiacciato" e' una bacinella di ghiaccio e acqua usato per raffreddare rapidamente cibi caldi o salse.Di solito usato per fondi,zuppe e salse di pasticceria;
il cibo bollente viene versato in un'altra bacinella piazzata,a sua volta,nel bagno ghiacciato e continuamente mescolato per raffreddare rapidamente.
Per porzionare in maniera semplice di solito consiglio alla gente di usare il proprio palmo della mano(non le dita,ma solo il palmo),per calcolare approssimativamente una porzione per se' stessi.Per esempio una fetta di carne non dev'essere mai piu' grande del proprio palmo,e lo stesso vale per pasta,riso,ogni tipo di frutta e altro.Il palmo dei bambini infatti e' piu' piccolo e coincidera' piu' o meno alla porzione piu' adatta anche a loro.Generalmente e' una buona approssimazione in mancanza di diete o bilance.
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